Overslaan naar inhoud

Kies uit 8 thematafels bij Fruitsnacks

Aan de kalender toevoegen:

Kies uit 8 thematafels bij Fruitsnacks


Wie

Ondernemende mensen die van mens tot mens netwerken, joviaal en no-nonsense


Filosofie

Gunnen & Geven: anderen met de beste intenties vooruit willen helpen


Over Fruitsnacks

In 20 jaar van 0 naar 10 000 fruitmanden per week, geleverd bij bedrijven. Fruit als gezond tussendoortje op de werkvloer. 


Getuigenis​

Ondernemers delen ervaringen en connecteren. 
Geven en gunnen is de juiste missie en visie voor de netwerkevents van netwerkers.be. Het event op de site van B-mine gisteren was tot in de puntjes georganiseerd. Toplocatie en catering, leerrijke onderwerpen en enthousiaste deelnemers. De getuigenis van Erendiz doet je beseffen welke offers onze grootouders hebben gebracht om hun kinderen en kleinkinderen een toekomst te geven. 
Ik kijk uit naar het volgende event in het mooie Haspengouw, bij Fruitsnacks. 
Gert Mignolet, UCLL

Schema

Voorprogramma, voor wie er dan al wil bij zijn:

18u00 al welkom
18u15 start rondleiding: duurzaamheid, nieuwbouw, slaapplaatsen seizoenarbeiders, teelt, sorteren en bewaren

Start themarondes:

19u30 8 thematafels met diner (3 rondes van telkens 40 minuten met nieuwe gesprekspartners)

21u30 napraten

22u00 einde van één van de meest joviale en no-nonsense netwerkevents van het jaar 


Goed om weten.

Je kan perfect aansluiten vanaf 19u30. 


8 thema's

Er zijn 8 thema's om uit te kiezen (bij "registratie" geef je aan welke 3 thema's). Maximum 12 deelnemers per thema. Snel inschrijven = zeker zijn.


  1. Overnamestrategie: hoe pak je familie-opvolging aan? (Roel Paesmans, Fruitsnacks) 
  2. Van werk-nemer naar mens-gever". Waarmee ik bedoel dat de term werknemer net covert wat we niet zoeken. Wat we wel zoeken zijn mensen die in de bedrijfsomgeving bereid zijn om, gelukkig worden van te "geven" : inspanningen, ideeën, vriendschap, erkenning, .... (Bernard Hallemans, sabbatical)
  3. Personal branding met fun: waarom humor zuurstof geeft aan relaties (Stijn Van Der MeulenNetwerkers)
  4. 4.1 Van de druif naar een mooi afgewerkt product: wijn lokaal verkopen 4.2. Voeding verkopen aan retail: van toegevoegde waarde zijn als serviceprovider ipv handelaar (Yves Cuvelier, Cuvelier Fruit en Domein Cuvelier)
  5. Sales in België, Luxemburg en Duitsland (Doménica van Hees, Fruitsnacks) 
  6. Thema wordt komende dagen ingevuld 
  7. Bouw en vastgoed 
  8. Thema wordt komende dagen ingevuld

Culinaire verwennerij 
De 6 werken van chef Steven Segers en wijnen Domein Cuvelier

Zo schrijf je in

Eerste stap is "Aanmelden", rechts boven uw scherm. Daar maak je een account aan.
Tweede stap is registreren voor dit event. Daar geef je antwoorden in zoals je beroep en voedselallergieën.
Derde stap is de betaling uitvoeren met bancontact.

Profiteer van early bird tarief. Inschrijven kan tot het volzet is. Kom goedkoper dankzij de voordeelbundel (125 euro korting door voor 1000 euro aan te kopen, onbeperkt geldig)

Je kan je inschrijven tot en met 19/05/2025. Hoe vroeger je inschrijft, hoe goedkoper.